Kotkan Sähköpalvelu Oy

Tässä Raimo Kaukoranta tarkistaa Vaninvest Oy:n sähköjä! Tällä kertaa kaikki on ennallaan!
Tässä Raimo Kaukoranta tarkistaa Vaninvest Oy:n sähköjä! Tällä kertaa kaikki on ennallaan!

Ammattiosaamista!

Kotkan Sähköpalvelu Oy on toiminut jo vuodesta 1992 vaikkakin ammattiosaamista on jo 40 vuotta.

 Useammissa Kotkan yrityksissä sekä yksityistalouksissa sekä kokonaisen Itä-Suomen ja Etelä-Suomen alueilla on luotettu Kotkan Sähköpalvelu Oy:n ammattitaitoon.

Me huolehdimme asiakkasístamme omalla asenteellamme!

Työn jälki kertokoon sen.

Lisäksi meillä on laaja yhteistyökumppani verkosto, josta saamme apuja myös muihin meille esitettyihin kysymyksiin jotka ovat meidän osaamisalueen ulkopuolella.

Oikea valaistus Oikeaan paikkaan!

Tiesitkö että keittiö on paikka jossa kotitaloudessa vietetään yleensä paljon aikaa, siksi keittiön valaistus on tärkeä että valoa on reilusti samoin pistorasioiden asentaminen oikeisiin paikkoihin. Ledit ovat nykyaikaa ja antavat reilusti valotehoa ja ovat energiaystävällisiä.

Kun on ruokailtu ja on levon hetki, on aika asettua siihen omaan tuttuun löhönurkkaukseen olohuoneessa, takkahuoneessa tai kuka missäkin. Mutta sielläkin on oltava se oikeanlainen valaistus kun luetaan tai askarrellaan!

Kylpyhuone ja saunatilat! Kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa panostaa niin että esimerkiksi partaa ajettaessa tai meikattaessa valoa tulee niin edestä kuin takapuolelta. Siksi onnistunut lopputulos saadaan oikealla valaistuksella. Löylyhuoneessa riittää hyvinkin tunnelman luojaksi lauteiden alle sijoitettava valaisin tai ledit kattopaneeliin asennettaviksi.